Geel

Smaakvol modern ingericht appartement

Altijd uit de wind en in de zon

Uit welke hoek de wind ook waait, op het ruime terras van het appartement Geel vind je altijd een hoekje waar de zon uitbundig schijnt en de wind buiten spel blijft.

Geel is een comfortabel ingericht 4 tot 6-persoonsappartement met nieuwe, compleet uitgeruste open keuken, gezellige zit- en eethoek met TV en Wifi. Een nieuwe ruime badkamer met ligbad, dubbele wastafel en WC. Op de begane grond bevindt zich verder een ouderwetse bedstee voor 2 personen. Op de bovenverdieping een slaapvertrek met 4 slaapplaatsen waarvan twee in het 'Schuntsje' (de nok van de voormalige staldeur) en een 2-persoons boxspring. 

Na een lekkere fiets- of wandeltocht over het eiland heeft appartement Geel, binnen of buiten, de ideale plek om nog rustig even na te genieten. De grote tuin van De Zeeboer van Schylge heeft verder verschillende hoekjes voor een rustmomentje met een kopje koffie, een goed glas wijn of lekker boek.

6-Persoonsappartement Geel in combinatie met het 4-persoonsappartement Blauw is ook zeer geschikt voor meerdere families of grotere gezelschappen.


Beschikbaarheid en prijzen